Luontoystäväksi

STM Tukee90

HUOM! 24.10. luontoystäväkoulutus. Koulutuksesta voit lukea lisää alla olevasta tekstistä!

 

Luontovoimaa! -hankkeessa tarjoamme naisille mahdollisuuden toimia vapaaehtoisina luontoystävinä maahanmuuttajanaisille Jyväskylässä.

Vapaaehtoisena luontoystävänä:

  • saat tehtävään valmistavan koulutuksen,
  • voit osallistua ilmaiseksi ohjatuille luontoretkillemme ja muuhun toimintaan,
  • pääset tutustumaan eri maista Suomeen muuttaneisiin naisiin,
  • voit halutessasi liikkua kaksin oman maahanmuuttajaystävän kanssa valitsemissanne luontokohteissa.

Vapaaehtoiskoulutuksemme käyneille ja toimintaamme osallistuville naisille järjestämme kerran vuodessa 3-4 päivää kestävän luontoleirin keskisuomalaisessa luontokohteessa. Leirin majoitus, ruoka ja siihen sisältyvä ohjelma ovat sinulle maksuttomia. Leireille osallistuminen on vapaaehtoista.

Luontovoimaa! -toimintaan kuuluvat myös taide-elämykset, kuten tutustumiset näyttelyihin ja museoihin sekä maalaus- ja valokuvausryhmät. Vapaaehtoisenamme olet lämpimästi tervetullut mukaan näihin ryhmiin, ihan ilmaiseksi.

Ohjattujen luontoretkien aikataulun löydöt Luontotoiminta-välilehdeltä ja taidetoiminnan Taide-elämystoiminta-välilehdeltä.

Lähtisitkö luontoystäväksi? Ota rohkeasti yhteyttä! Osallistuaksesi toimintaamme, et tarvitse erityisiä taitoja vaan tahdomme sinut sellaisena, kuin olet -luonnollisesti! Voit ilmoittautua toimintaan mukaan milloin vain, ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse hankekehittäjiin:

 

Tiina 050 382 3273 (tiina.miettinen(at)kyt.fi)

Heidi 050 477 7337 (heidi.pasanen(at)kyt.fi) (paikalla seuraavan kerran 22.10.2018)

 

Nainen, kiinnostaisiko luonnollisen ihana ystävyys? Osallistu luontoystäväkoulutukseen ja tule mukaan toimintaan.

 Luontovoimaa! -hanke etsii Jyväskylään vapaaehtoisiksi luontoystäviksi naisia liikkumaan luonnossa maahanmuuttajanaisten kanssa. Tarjoamme koulutuksen ja yhteisiä ohjattuja retkiä. Oiva mahdollisuus löytää itsellesi uusi ystävä. Toiminta on osallistujille maksutonta. Et tarvitse erityistaitoja, tule sellaisena kuin olet. Pääset mukaan oppimaan luonto- ja taidelähtöisiä menetelmiä omien voimavarojen löytämiseksi ja käyttöön ottamiseksi. Voit tulla mukaan omien mahdollisuuksien mukaan satunnaisesti tai osallistua toimintaamme säännöllisesti. Ohjatut luontoretket kestävät noin 2h/retki.

Kiinnostuitko? Hyvä, sillä 24.10. kello 14-17 on mahdollista kouluttautua luontoystäväksi ja lähteä toimintaan mukaan. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Jyväskylän kaupungin vapaaehtoistoiminnan palveluiden, VAPARIN kanssa. Ilmoittautumiset hankekehittäjä Tiina Miettiselle 22.10. mennessä. Ilmoita myös mahdollisista ruoka-aine rajoitteista.

 

Ole yhteydessä, jos jokin asia jäi askarruttamaan

tiina.miettinen(at)kyt.fi / 050 382 3273