Ajankohtaista

Raili Haaki Keski-Suomen yhteisöjen tuen toiminnanjohtajaksi

 

edustuskuva raili haakiKeski-Suomen Yhteisöjen Tuki (KYT) ry:n uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu yhteiskuntatieteiden lisensiaatti Raili Haaki. Hän siirtyy tehtävään marraskuussa Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus KOSKEn vs. johtajan paikalta. Hän on toiminut KOSKEn tehtävissä kaikkiaan 15 vuotta, ennen johtajuutta kehittämispäällikkönä ja suunnittelijana.

KYT:n nykyinen toiminnanjohtaja Antero Mikonranta jää eläkkeelle marraskuussa. Hän on toiminut toiminnanjohtajana vuodesta 2005 lähtien.

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki on kansalaistoiminnan ja sitä edustavien yhteisöjen kehittäjä ja tukiorganisaatio kolmannen sektorin toimijoille. KYT tarjoaa tukipalveluja, ohjausta ja neuvontaa yhteisöille sekä avoimia kohtaamispaikkoja kansalaisille. Näitä paikkoja ovat mm. Kansalaistoiminnankeskus Matara, Monikulttuurikeskus Gloria ja Sepänkeskus. Yhdistyksen rinnalla toimii KYT osuuskunta, joka tuottaa taloushallinnon palveluja lähinnä kolmannen sektorin yhteisöille. KYT toimii myös yhteiskunnallisena osallistujana ja vaikuttajana, erityisesti kansalaisjärjestöjen asemaa koskevissa kysymyksissä.

 

Lisätietoja antavat 

puheenjohtaja Sakari Möttönen, e-mail , puh 050-60967

nykyinen toiminnanjohtaja Antero Mikonranta, , puh 050-5978970

uusi toiminnanjohtaja Raili Haaki, , puh 050-3046245