Luontoystäväksi

STM Tukee90

 

 

Luontovoimaa! -hankkeessa tarjoamme naisille mahdollisuuden toimia vapaaehtoisina luontoystävinä maahanmuuttajanaisille Jyväskylässä.

Vapaaehtoisena luontoystävänä:

  • saat tehtävään valmistavan koulutuksen,
  • voit osallistua ilmaiseksi ohjatuille luontoretkillemme ja muuhun toimintaan,
  • pääset tutustumaan eri maista Suomeen muuttaneisiin naisiin,
  • voit halutessasi liikkua kaksin oman maahanmuuttajaystävän kanssa valitsemissanne luontokohteissa.

Vapaaehtoiskoulutuksemme käyneille ja toimintaamme osallistuville naisille järjestämme kerran vuodessa 3-4 päivää kestävän luontoleirin keskisuomalaisessa luontokohteessa. Leirin majoitus, ruoka ja siihen sisältyvä ohjelma ovat sinulle maksuttomia. Leireille osallistuminen on vapaaehtoista.

Luontovoimaa! -toimintaan kuuluvat myös taide-elämykset, kuten tutustumiset näyttelyihin ja museoihin sekä maalaus- ja valokuvausryhmät. Vapaaehtoisenamme olet lämpimästi tervetullut mukaan näihin ryhmiin, ihan ilmaiseksi.

Ohjattujen luontoretkien aikataulun löydöt Luontotoiminta-välilehdeltä ja taidetoiminnan Taide-elämystoiminta-välilehdeltä.

Lähtisitkö luontoystäväksi? Ota rohkeasti yhteyttä! Osallistuaksesi toimintaamme, et tarvitse erityisiä taitoja vaan tahdomme sinut sellaisena, kuin olet -luonnollisesti! Voit ilmoittautua toimintaan mukaan milloin vain, ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse hankekehittäjiin:

 

Tiina 050 382 3273 (tiina.miettinen(at)kyt.fi)

Heidi 050 477 7337 (heidi.pasanen(at)kyt.fi) (paikalla seuraavan kerran 1/2019)